Teendiscuss - UmutLu Blog



Teendiscuss

Teendiscuss - UmutLu Blog

 ''Teendiscuss" Kurucusu Ezgi ERTEN sorularımızı cevapladı.


Merhaba Topluluğunuz hakkında bilgi verebilir misiniz?


"Teendiscuss" platformu liseliler tarafından oluşturulmuş olan akrandan akrana öğrenme modeliyle ilerleyen ingilizce tartışmalar yaparak İngilizce'mizi geliştirdiğimiz, farklı konulara bakış açımızı koyduğumuz sıcak bir tartışma platformudur.

Platformumuzda sadece tartışmalar yapmıyor blog ve makale yazıları da paylaşıyor, günlük kelime oyunları yayınlıyor ve edebiyatseverleri birbiriyle buluşturduğumuz Edebiyat Kulübümüzle de çok güzel tartışmalara imza atıyoruz.


Topluluğunuzun ismi ne anlama gelir?


Topluluğumuzun ismi "Teendiscuss" yani Genç Tartışma anlamına gelmektedir. Bu ismin hem topluluğumuza uygun hem de ilgi çekici olduğunu düşünerek kurucumuz koymuştur.


Topluluğunuz Ne amaçlar?


Topluluğumuzun birden çok amacı var bunlar;

° Pandemiyle de gençlerin kısıtlanan sosyalleşme imkanını dijitale taşımak.

° İngilizce öğrenip pratik yapamayan gençlere kendine güvenerek ingilizce konuşabildikleri, arkadaş edinebildikleri , fikirlerini ortaya koyabildikleri bir ortam sağlamak.


°Edebiyatseverleri bir araya toplamak.

° Makale ve içeriklerimizle Sadece tartışma ortamı değil kelime ve okuma becerilerini geliştirerek eğlenerek öğrenmeyi sağlamak.


Topluluğunuz'da yaş kısıtlaması var mıdır?


Topluluğumuzda yaş sınırı yok herkes makalelerimize içeriklerimize göz atabilir ama Kulüplerimizde İngilizce Tartışma kulübümüze Liseliler Edebiyat kulübümüze Liseli ve Üniversiteliler katılabiliyor.


Destek :
İnstagram @teendiscuss

Yorum Yapmayı Unutma. :)






Yorum Gönder

0 Yorumlar