Şebnem Şirin İnsan Kılıklı bir YARATIK Tarafından Canice Öldürüldü - umutlublog.com

Şebnem Şirin İnsan Kılıklı bir YARATIK Tarafından Canice Öldürüldü - umutlublog.com

Ekrem İmamoğlu'ndan bir erkek tarafından öldürülen yo hafif kalır katledilden 'Şebnem Şirin' hakkında bir paylaşım yaptı.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından, Furkan Zıbıncı isimli erkek tarafından öldürülen 25 yaşındaki Şebnem Şirin ile ilgili bir tweet paylaştı.


Maalesef bu çok üzücü bir olay. Bir kadının, kadını geçtim bir inasanın boğazı kesilerek öldürülmesi caniliktir. Tabii Twitter yine çalkalandı ve binlerce Tweet atıldı ama bu tweetler yetmez eğer insanlar Sosyal medyada duyarlı oldukları kadar normal yaşamlarında duyarlı olsaydı bunlar başımıza gelmezdi. Bu yapılan cezasız kalmamalı. Hak ettiği yerde ömür boyu kalsın ve şunuda ekliyim keşke bu gibi insanlar için idam olsaydı.


Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 25 yaşındaki Şebnem Şirin, evinde Furkan Zıbıncı adlı erkek tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldrülmüştü. Evden otomobiliyle kaçarken görülen Zıbıncı ise polis tarafından gözaltına alınmıştı.


Cinayetin ardından sosyal medyada Şebnem Şirin için binlerce tweet atıldı.


#ŞebnemŞirin‘ etiketi Twitter’da ‘trend topics‘ listesinde birinci sıraya yükselirken; spor, sanat ve siyaset camiasından pek çok isim kadın cinayetlerine tepki gösterdi, İstanbul Sözleşmesi’ne vurgu yaptı.


Ekrem İmamoğlu sesiz kalmadı ve bir paylaşım da bulundu.

Şebnem Şirin İnsan Kılıklı bir YARATIK Tarafından Canice Öldürüldü - umutlublog.com
Paylaşımında: Akıl almıyor, yürek isyan ediyor.

Yeter Artık!

#ŞebnemŞirin 


Sözün bittiği kelimelerin yetmediği bir yerdeyiz. Sadece Yeter 


Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar