Corona Virüsü İstilası

Corona Virüsü İstilası


Corona Virüsü İstilası

Covid-19 ilk kez Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıktı.

Kısa zamanda şehri ve ülkeyi etkisi altına aldı. O zamanları çok iyi hatırlarım yolda yürürken birden yere düşen insanların videoları Internet'e düşmüştü, çok korkunç görüntüler. Ben şahsen çok korkmuş ve şaşırmıştım.

Corona Virüsü İstilası

Corona birçok ülkede görülmeye başlamıştı, ilk vakalar ortaya çıkmış ve virüs yüzünden Dünyada pandemi ilan edilmişti ama bu birçok insan için sadece bir yalandan ibareti belki bu tür insanlar yüzünden bugün onlarca can veriyoruz bu virüse, kim bilir. Çok üzüldüğüm ayrıca güldüğüm bir iddia ise ALLAH tarafından, insanlara ders vermek için gönderilen ilahi bir hastalık olduğunun söylenmesi.


Corona bizim ülkemize diğer ülkelere göre biraz daha geç geldi. Bir istilacı gibi hem dünyayı hem ülkemizi ele geçirdi. Sıkı denetimler getirdi, evden çıkmamızı yasakladı bizi evlerimize tutsak eti, okullarımızı kapattı, bu getirdiği kurallara uymayanlara ise ölüm cezası verdi.

Corona Virüsü İstilası

Corona çok kötü bir hastalık. Bununla mücadele eden cephenin en önünde savaşan tüm sağlık emekçilerine borçluyuz ne onların hakkını ödeyemeyiz.

 

Diğer yazılarımı okumadan çıkma :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar